Adalararası MacerAda Yarışları'nın 6-7 Eylül 2014'de yapılmasının ardından yarışlara katılanlardan olumlu yorumlar geldi. Bunları sizlerle de paylaşmak istiyoruz...

MAGMA

Burgaz'dan Heybeliada'ya yüzüldü, sonra arazi bisikletleriyle adada işaretlenmiş yerler bulundu, sonra bisikletler bırakıldı aynı iş koşarak ya da hali kalmayanlar için yürüyerek yapıldı, atlara empati olarak ve faytona destek olarak boş fayton çekildi, amatör atletler de vardı, profesyonel sporcular da, macerada yarışması herkese keyif verdi. Yarışmacılardan biri olan Magma yayın yönetmeni Özcan Yüksek yarış öncesi, gece yarısı bir hortlak masalı anlattı, belki rakipler korkar ve uyuyamaz diye olsa gerek. Kertenkeleler grubu giysileri ve sempatileriyle herkesin beğenisini kazandı. Güven Yüksek ve Ayberk Yüksek, baba oğul başarıyla yarıştı. Yarışma güzel düzenlenmişti, Mehmet Güngör ve arkadaşları, yarışmanın güvenli ve adil geçmesi için her türlü önlemi almıştı. Magma daha yayınlanmadan okurlarıyla birlikte bu yarışta birlikteydi, seneye çok daha kalabalık olarak olarak yeniden buluşmak üzere diyoruz.

ALPER DALKILIÇ

#MacerAda Yarışması bu sene de muhteşem bir organizasyon ve muhteşem insanlarla gerçekleşti. Burgazada' dan Heybeliada' ya yüzen sporcular, bisiklet ve oryantring etapları ile zamana karşı mücadele ederek bitiş çizgisine adımlarıya, pedallarıyla ulaşmak için sıkı çaba içindeydiler. Bitiş çizgsine ulaşan yarışmacılarla beraber bu organizasyon mutfağında olan, organizasyona emeği geçen, katkıda bulunan, desteklerini ve alkışlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Şimdiden ajandanıza not edin: 5-6 Eylül 2015 günlerinde yarış III.kez yeni sürprizlerle takviminizde şimdiden sizi bekliyor, duyduk duymadık demeyin. Yeni tanıştığımız #MAGMAAdıBilinmeyenDergi 'ye yayım hayatında başarılar diliyorum. Ekim ayı başında dergiyi heyecanla bekliyor olacağım.

ÖZER AKÇINAR

Merhabalar

Yarışmanın bu seneki puanlama sistemi daha adil gözüküyordu. Ayrıca Kızılay kampı son derece şahaneydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

YARIŞIN BİRİNCİ TAKIMI ÜYESİ MAHMUT YAVUZ

Burgaz'dan Heybeliye yağmur altında yüzdük, koştuk, bisiklete bindik, tangram çözdük, minyatür kaleyr penaltı attık, payton çektik ve bir macera yarışını daha bitirdik. mükemmel bir organizasyonda çok güzel bir haftasonu geçirdik. Organizasyonda emeği geçen herkesin emeğine ve eline sağlık.

DERECEYE GİRENLER
1) COMBAT DİVER : Mahmut Yavuz - Emre Soysever

2) KERTENKELELER : Doruk Balkan - Efe Tuncel

3) DR.KERTENKELELER : Deniz İren -Banu Aysolmaz

DİNÇER KOCALAR

Merhaba,

Güzel bir organizasyondu.

Öneride bulunacağım 2 nokta olacak.

-Brifingte bilgi aktarımının daha profesyonel bir şekilde yapılması
-Yarış sonuçlarının (takımların sıralaması-puanları ve süreleri) yarışçılarla ödül töreni ile birlikte paylaşılması (örn. orada bir panoya asılabilir).

Bu 2. nokta çok önemli. Zira yarışan tüm takımlar sadece ilk 3 takımın kim olduğunu değil, kendilerinin sıralamada nasıl bir sonuç aldıklarını merak ederler ve öğrenme ihtiyacı duyarlar. Görevli arkadaşlarda sonuçları paylaşmaya dair bir çaba olmaması şaşırtıcı ve üzücüydü.

İyi çalışmalar

BÜLENT ŞAHİN

Merhabalar,

Geçen sene katılmış birisi olarak yine büyük zevk alarak yarıştım. Geçen seneki puanlama sistemindeki sorunlar bu sene giderilmişti, güzel bir puanlama sistemi oluşturulmuş.

Önümüzdeki sene için sadece şunu önerebilirim. Şu an yarışmacılar tek bir kategori altında koşuyor. DASK yarışında olduğu gibi takım elemanlarından bir tanesi yada her ikiside bayan yarışmacı ise bu takımları mix olarak kabul edip ayrı bir kategori açılabilir. Böylece yarışmaya katılmayı düşünüp kararsız olan bayan yarışmacılar kürsü şanslarının olduğunu düşünüp katılabilirler.
Seneye görüşmek dileğiyle.Ellerinize, emeğinize sağlık.