triatlon 4Adalar, İstanbul’a keyifli bir deniz yolculuğuyla sadece yarım saatlik mesafede bulunan, gerek doğası gerekse de kültürel mirasıyla huzur dolu mekânlardır. İstanbul’un keşmekeşinden ve kaosundan bunalan insanların rahatlama biraz da olsa huzur bulma mekânlarıdır.

Adalar aynı zamanda doğada vakit geçirmeyi seven, sporcu olsun olmasın, herkese çok özel bir alternatif olarak yanı başımızda duruyor.

Bizler de bu yarışma vasıtasıyla İstanbullulara Adalar'ı yeniden tanıtmak, gerek doğa sporları için gerekse de sadece keyifli zaman geçirmek için yanı başımızdaki alternatif olduğunu bir kez daha göstermek amacındayız. Yüzme, koşu, bisiklet, treking, oryantiring, yelken, kano ve daha birçok doğa sporunu aynı mekânlarda yapabilir ve aynı zamanda Ada'nın insanları ve mimarisiyle o eşsiz havasını ciğerlerinize çekerek, yemeğinizi yiyip, çayınızı içebilirsiniz.

ORGANİZASYON

MacerAda, Adalar Turizm Geliştirme Merkezi çatısı altında Adalar Belediyesi, Adalar Kent Konseyi, Adalar Vakfı, Heybeliada Gonüllüleri Derneği, Heybeliada Su Sporları Kulübü tarafından, Adalar’daki su sporları kulüpleri (Buyukada Deniz Kulübü, Adalar Su Sporları Kulübü (ASSK), Burgaz Deniz Kulübü, Kınalıada Su Sporları Kulübü, Yıldırım Spor Kulübü) ve Kızılay Adalar Şubesi işbirliğiyle düzenlenmektedir.

 

ORTAKLIĞI İLE

adatgm adalar vakfi hgd
adalar belediyesi adalar kent konseyi hssk

 

İŞBİRLİĞİ İLE

bdk assk ysk kizilay

 

ORGANİZASYONU İLE

İstanbul Orienteering Grubu

 

iog  

 

2017 SPONSORLARI

Loyka Productions

Magma

Adalar Rotary Kulübü

loyka magma 2015 adalar rotary 300x
     

Caribou Coffee

 

 

adalar rotary 300x